کاربر گرامی  خوش آمدید ... 
  • گزارش کارآموزی کارخانه آرد شانلی خوی

    مقدمه

    فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد

    آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده یپودرمانندی است که ازدانه ی غلات یا سایر موادنشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه یگندم تهیه می کنند؛ اما از دانه یذرت،گندم سیاهیا (چاودار)،جو،نخود وبرنج هم آرد تهیه میشود.

    اساس آرد رانشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواعهیدراتکربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظورآرد گندماست، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ینان وپاستارا شامل می شود. دلیل استفاده وسیع ازآردگندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را باآب مخلوط می کنیم، نوعیپروتئین پیچیده به نامگلوتنایجاد می شود. وجود گلوتن بهخمیر خاصیت ارتجاعی میدهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهایحاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصولنهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان وکیک بسیار حائزاهمیت می باشد.

    اصطلاحات و تعاریف

    در این استاندارد اصطلاحات و یا واژه ها با تعاریف زیر بکار می رود :

    ۱-     ورودی – موادی که برای تبدیل شدن وارد دستگاه می شود .( خوراک هر دستگاه )

    ۲-     مواد خرد شده – تمام مواد حاصل از خرد شدن گندم در غلتکها

    ۳-     مواد شکسته  و تکه شده – قسمتی از مواد ریز و تکه شده ای که در هر مرحله خرد کردن در بالای الک بر جای می ماند و وارد مرحله بعدی خرد کردن می شود .

    ۴-     مواد خرد شده پس از پوست گیری – شامل سمولینا ، دانه شکری ریز و متوسط  و آرد است .

     

    تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد شانلی خوی

    کارخانه آرد شانلی خوی در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد.

    شایان ذکر است کارخانه آرد شانلی خوی در ادرس خوی کیلومتر ۸ جاده خوی تبریز واحد تولیدی قرار گرفته است.

    محصولات نهایی فرایند تهیه آرد

    ۱ – محصولات اصلی در فرایند تولید آرد

    ۲- محصولات فرعی فرایند تولید آرد

    در فرایند تولید آرد ، محصولات فرعی حاصل از آسیاب کردن گندم ، بنام خوراک دامی گندم و یا خوراک دامی آسیاب موسوم است که شامل : سبوس ، پس مانده های درشت حاصل از فرایند خرد کردن ، نرم کردن و تصفیه کننده ها می باشد که همگی خارج ، جمع آوری و به طرف انبار سبوس هداست می شوند .

     

    ایمنی کارگران

    درمورد دستگاهها  و تجهیزات خطر زا به مدت هر دو تا سه ساعت شیفت کار کارگران تعویض شود در استفاده از مواد شیمیایی از دستکش و حفاظ استفاده شود.

    طرز صحیح کار با دستگاه و تجهیزات به کارگران آموزش داده شود.

    از لباس و تجهیزات ایمنی بسته به نوع کار ( کلاه ، دستکش ، ماسک ، گوشی ، ریش بند ، کفش ) استفاده شود .

     

    دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد

    گزارش کارآموزی کارخانه آرد

    تعداد صفحه ۳۹

    قیمت : ۴۵۰۰تومان

    نکات مهم قبل خرید :

    ۱- نحوه دریافت به صورت دانلودی هست و شما بعد از پرداخت اینترنتی بلافاصله (اتوماتیک) فایل را می توانید دریافت کنید.
    ۲- در صورت مشکل با پشتیبانی سایت در تماس باشید
    ۳- اعتبار ما در گرو کیفیت خدمات ، تکریم مشتری و رضایت شما است
    ۴- لینک خرید در قسمت پایین می باشد ،فرمت فایل ورد (Word) بوده و قابل ویرایش و آماده چاپ می باشد.

    دانلود

     

    RIAL 45,000 – خرید

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

آخرین مقالات